bitexende ortalama 10 tane falan işlem yapmışımdır hiç böyle bir olayla karşılaşmadım *********** olduklarını sanmıyorum 1.5 yıldır açık hesabım hiçbir problem yaşamadım para çekim işlemlerimde mesai saatleri içinde 5 dakika içinde hesabıma yattı siz prosedürde bir yanlışlık yapmış olabilir misiniz acaba ?
Yaklaşık 10 bin tl yatır çek işlemim olmuştur , hatta çevremde hala 2 exen i almak için 5 exen alip geri talep edenler var . Bir problem çıkmadı , umarım ufak bir yanlışlıkla karşılaşmışsınızdır. Ki ben öyle olduğunu düşünüyorum
Prosedürlerde herhangi bir hata yapmadım. Iban yazmamı ve rumuz ekleyebileceğim yazıyordu ikisini de yaptım. Sonra çekmek istediğim tutarı yazdım ve tamam dedim. Burada anlamadığım şey şu: madem bir hata var o 93 TL neden benim hesabıma geri yansıtılmıyor? Şu an para yok olmuş vaziyette nerede bilinmiyor. İşleme de devam edilmiyor çünkü hatalı işlem yazıyor. Garip bir durum ticket attım vs. yapabileceğim şeyleri yaptım yarını bekleyeceğim mecburen. Umarım dediğiniz gibi ufak bir hatadır.