Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
adamlar sürekli erdoğanla uğraşıyor demek ki zamanında çok koymuş ( kesinlikle dış politikadan bahediyorum iç politika , siyaset yasak zaten )
ayrıca yasaklama direkt olarak gelmiyor.Haklı bir gerekçe olarak ki bu avrupa yargı mahkemesinin maddelerinde var. Devletler güvenlik politikaları içinşirketlerden veri isteyebilir. ( Tüm verileri değil tabi ki o devlete ait ya da olaya ait şahıslar hakkında ) Bu alanda sadece 2 günde 10 15 kişi gördüm bu yasa çıksa hakkında gözaltı başlatılacak. Daha bugün adam Sakarya'da ki patlamada işciler eğleniyor yangını söndürmeyin dedi. Bu adamı yakalamak hakkımız değil mi en azından gözaltına bile almak önemli bu alanda hız kazanıyoruz direkt olarak kişiyle irtibata geçebileceğiniz . Olayları kendi açınızdan düşünmeyin. Gidip devlet, millet, dinler hakkında ya da bir topluulkhakkında ezici kötü sözler söylemeyen biriyseniz zaten sizlik bir durum olmaz. Ki burada sosyal medya şirketleri bilgilerin vereceğinizi düşünüyorum çünkü açıkça aym de var. vermezlerse sosyal medyayı muhtemelen daha kullanamayız adam akıllı bu kanun onu getiriyor. Fakat şartlara koşullara bağlı sonuçlanıyor o yüzden birşey diyemeyiz.Bekleyip görmek lazım baktım intenreti yavaşlatıyorlar zaten böyle bir şey olmayacağını düşünüyorum olsa kimse haklı yanını savunmaz çünkü böyle bir yani kalmaz. Diyeceğim sadece sabır ve netice