Bak bu ne benziyor biliyor musun? Mercedes c200d araç kullanıyordum. Araba değiştirdiğimden sattım. Yeni araba gelene kadar kiralık ya da kız arkadaşım arabası ile idare ediyorum
Kız arkadaşım arabası micra. Ufacık bir araba. Ekranda tvler, kameralar neler neler. Ne tv çekiyor ne radyo. Ne kaliteli ses var. Ama herşey var. Mercedesde tv vs yok. Çünkü mercedes %100 çalıştırmadan onu kullanıcıya sunmaz. Yıllardır anroidciler aaa yeni mi gelmiş der. Yani bunu fanatizm boyutuna getirerek eleştirmeyi anlamıyorum. Hissesi olan var mı bu iki ürünlerde? Yarın benim anroid senin iphone kullanma ihtimalin yok mu? Bir ara nokia vardı. Yarın bunların birinden birinin silinmeside an meselesi olabilir.
Apple dünyasında girdiğinizde sadece işinize odaklanırsınız. Bilgisayarına format atmazsınız. Virüs girmez. Telefonunuz donmaz. Yedek peşinde koşmazsınız. Bir siteye girerken Sms onayı otomatik gelir telefondan girmezsin. Çektiğin foto anında bilgisayarındadır. Tarayıcıdan anında geçiş yaparsın. Hepsinden önemli bunlar son derece stabildir.