zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stabil yazılım konusuna sonuna kadar katılıyorum ama hocam ne çabuk unuttunuz Apple'ın batarya skandalını daha bir yıl oldu.. iPhone'ların yavaşlamasına gerek yok ki Apple kendisi güncellemelerle yavaşlatıyor zaten.. Kaldı ki ben en basit özellikler olarak yazdım mp3 widget vs diye onlarca eksik sayabilirim böyle
Apple güncelleme ile yavaşlatma yapmaz. Batarya sağlığı kötü iken cihazları yavaşlatıp kullanılabilir tuttu. Telefon bam diye kapanmasın diye Yanlış mıydı evet sonra batarya sağlığı geldi ayarlara zaten. He android derseniz iyi cihazlar var hem Android hem ios kullanıyorum. Fakat şunu söyliyim ana cihazım android olamaz. Fan mıyım değilim. Ama cihaz kaliteli olsa android o kalite hissini veremiyor. Özgürlük evet mükemmel fakat özgür olmayıp her şeyi ortalama üstü yapması tercihim olur. Ki stabilite ve ekosistem olarak rakipsiz. Haricinde de her şeyden hatrı sayılır derece iyidir. Apple'ı vw ye benzetirim. Hiçbir şeyi tam mükemmel değildir evet (stabilite ve ekosistem hariç). Ama her şeyden biraz vardır. Vw de böyle bir marka. Golf gibi düşünün yani bir iphoneyi. Mükemmel değil ama her şeyi belli bir kalitenin üstündedir. He derseniz fiyat performans kapısından geçemez. iPad harici tabiki.