Daha önceden çeşitli denemelerim oldu, takip edenler hatırlar. Bir süredir bir kaç konuda bahsettiğim projeme başlıyorum... Niche Spam

Giriş

Projem için pinterestten ban yemiş bir domain kullanacağım.
Kendime ana kategori olarak 5 ayrı fakat bir birine yakın kategori belirledim.
Forumdan bir makale yazarına 1 tane 1k 4 tane 500 kelimeden oluşan Almanca 5 makale yazdırdım.
Her bir kategoride, ilk aşamada kategori başına 10 hesapla pinterest tarafında spam yapıcam...
Hit durumuna göre ve gidişata göre hesap sayısını arttıracağım.

Gelişme
Makale içerisinde 1-2 resim ve 1 adet video var.
Pinterest tarafında konu başlıkları ile spam yapılacak (tek link yüzlerce resim şeklinde)
Para kazanmaya başlarsam ve adsense banlanmazsa yeni makaleler ile devam edeceğim.
Makale girişlerini yapıyorum... sonrasında hesap ayarlarını yapacağım.

Sonuç
2 kategoride 20 hesap pinlemeye başladı. Haftasonu kalan 3 kategoriyi de hazırlayıp gelişmeleri takip edeceğim. 10.07

Amaç

Herkesin kendine göre amacı vardır. Benimki, pinterestten ban yemiş domainimle kazanmaya devam etmek. Ayrıca 2 yıldır bana değerinden çok fazla kazandıran domainime saygıdan dolayı kenara atmak istemedim. Bir diğer neden de yeni domain eklemek biraz maliyetli sanki, hazırı varken ekstra masrafa girmek istemedim.

Not: Detay sormayın arkadaşlar. Bu konuyu benzer düşüncede olan fakat deneme aşamasında kararsız kalan kişiler için açıyorum. Ayrıca satışını yaptığım "self spam" kılavuzundaki ayrıntılar ile yaptığımdan dolayı, satın alan arkadaşlara örnek olmasını umuyorum.

"Möge unser Teufel reichlich sein"