Turkic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taktik olarak bir yazıyı önce kısmen yayınlayıp Google tarafından indekslendikten sonra kademeli olarak güncelleyebilirsiniz. Böylece yazıyı kopyalayanlar olsa bile siz yazıyı her güncellediğinizde takip edip kopyalamadıkları sürece sizin yayınladığınız içerik kopyalayanlarınkinden farklı ve daha geniş olabilir.
Çok severek yazdığım ve yayınladığım makalelerimin bu şekilde kullanılması hoşuma gitmiyor. En çok hit aldığım anahtar kelimelerden birinde adam kelime yerlerini değiştirip yayınlamış ve sıralamada üzerime geçmiş. Google kaliteli site politikası çok yanlış. Sitenin kalitesini hitine ve backlinkine göre ölçüyor. İyi ve detaylı makale yazmak iş yapmıyor. İlla para ödeyip backlink alacağız. Başvuru yapılacak şikayet edilecek yer yok. Adamlar yayıncılardan dünya para kazanıyor şubeleri yok.

zgrmeister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Snippet oluşturacak kadar kaliteli bir içerikse Google sizi ön plana çıkartacaktır
Hocam benim yazımın başlığı örneğin abc nedir? Bu adamlar yazıyı kopyalamadan önce benim yazım snippet olarak gösteriliyordu. Bunlar yazınca üste çıkmışlar beni alta atmış soruyu ABC ne demek diye değiştirdiğimde yine beni en üstte snippet olarak gösteriyor. Saçmalığa bakar mısınız. Anahtar kelimemde alta atıyor başka anahtar kelimede öne çıkartıyor.