reklamtikajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle merhaba güvenilir doğrulayıcı olarak soruyorum ;
  • malumunuz bizlerin google provider olarak kendı panelımız var pin alıyoruz ve malesef kı hesabımızı devderemıyoruz ve 2. Bır kısının kullanımına sunamıyoruz ( direkt cıkarılıyoruz programdan)
  • 10,000 tl verdı müşteri botu aldı google my busıness programı daha önce trusted verıfıer programını kapattıgı gıbı bunu da kapattı diyelım sonuc ne olacak?
  • sözlesme ıle botun dagıtımında kendı haklarınızı korurken musterınızın onumuzdekı xx zaman suresınce kesıntısız pın alabılecegını garantı edebılıyor musunuz?
  • kaynağı sizde olmadıgı ıcın sınırsız olarak üretmemi nasıl garantı edebılıyorsunuz ? ( botun calısmasını demıyorum bakın pını sınırsız uretebılecegımzdn bahsedıyorum)
  • 10,000 tl yı gunumuzde bız pın satarak yerı gelıyor 1 gunde kazanıyorken bunu paylasarak ( sınırlıda olsa mantıksız gelıyor) neden kendınıze rakıp cıkartıyorsunuz?
  • botun satışında sözlesmenıze minimim xx yıl kadar sorunsuz çalışması garantisini yazabilir misiniz?
teşekkürler iyi çalışmalar.
bu sorularin cevaplarina göre ofisinize gelip tanişmak, detaylari konuşmak isterim.