Demoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı derdi paylaşıyoruz para ayarlıyodum tam bu dolar cikica durdum biraz.
en mantıklısı
JackBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Temmuz'da zam geldi; https://webrazzi.com/2020/07/01/apple-iphone-modelleri-de-dahil-olmak-uzere-pek-cok-urunune-zam-yapti/
Burası Türkiye, sürprizlere hazır olmak lazım.
hay onların zammına...

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası Türkiye yenisi çıktıkça eskisinin pahalılaştığı yer yüzünde tek ülke 🇹🇷
Garip bir ülke

UmutcanYILDIRIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde düşecek diyorlardı. İyice yükselmiş. Ben 1 ay önce iPhone11 (128GB) 7.750 TL iken apple mağazasından aldım. şimdi 8500TL olmuş. https://www.apple.com/tr/shop/buy-ip...an-128gb-siyah

oo iyi almışsın vallaha hocam

SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam iphone almak pişmanlık bence benim gibi yapın napın biliyormusunuz 700 tl'ye sıfır android telefon alın bir tane o size yeter ömür boyu asten ben kendiminkini 5-6 hatta daha fazla olabilir 7 yıldır kullanıyorum ekranı %80 çatlamış dokunmatiği bozuk ama hallediyorum idare ediyormu ediyor hocam garantisi olsa yollicaktımda garantiside yok
işim gereği almam gerekli hocam, android telefonum da var zaten mesele o değil
ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güler mi garibanın yüzü?
yokk gülmüyo

Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Viski ne alaka hahahha neyse demek istediğim şu dolar artıyor diye isyan etmeyin arkadaşlar, siz adamların ürünlerine muhtaç olduğunuz sürece yükselmeye devam edecektir. Bir çok dolara isyan edenler, amerikaya laf eden insanların twitlerinde twitter for iphone yazması da ayrı bir ironi yapacak birşey yok dostlar. Çalışın, daha çok çalışalım, herkes işine odaklansın. Milli kalkınmayı bireyler kendileri yaparlar. 1 kişinin yönetmesi ile olmaz kalkınmalar .
kimse kusura bakmasın da, türkiyeyi çok seviyorum falan ama milli değerler zerre umrumda değil hocam. Her koyun kendi bacağından hesabı, kim kendini kurtarırsa rahat. o yüzden çok takılmıyorum bu kalkınma olaylarına

Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güldürdün üstad