demircanuzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada en az 2 ilan açtım Bursa içi konusunda sadece 1 arkadaş yazdı o da uzaktan çalışabileceğini söyledi bize uymadı. Bütün grafiker sayfaları ve iş ilanı sayfalarında yayınladık ama dişe dokunur 3-4 başvuru var sadece.
En çok dikkatimi çeken ise şu oldu bir tanesinide işe almıştık hatta, birçok kişi okulunu okumuş vs ama tasarımları rezalet boyutlarda. Kızı aldık grafik okumuş diye fotoğrafı piksel değiştirip kaydetmeyi ben öğretirken buldum kendimi...
Serzeniş etmek istemiyorum ama eğitim kalitesi yerlerde bu ben okurkende böyleydi. Kendini geliştirebilenlerde zaten iş bulmuş durumda. Birazda insanlarımız kendini sorgulaması gerekli.

Hocam vallahi psden tutun after effetcse kadar iyi seviye istedik. Profesyonellik ve tecrübeyle alakalı 3-4 madde girdik ama ne fayda
Bir tanesini işe aldık üst mesajda yaşadıklarımı ilettim. Bir tanesini özel olarak aradım diyor ki abi sen beni al bana öğret ben hemen kavrarım
Valla hayret ettim birde çoğu grafik tasarımcı iş bulamadıkları için piyasa da serzeniş halinde...