OmerMuhtar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam yabir sürü sitem vardı. Hepsi bol makaleli özgün yazı dı hatta. kullanıcı dostu içerikler ve site. Zaten adsense tarafında hiç bir sorun olmadı 1.5 yılda ama son pinterest güncellemesinde hepsi hitleri azaldı azaldı günlük 50 lere kadar düştü. Sadece yeni açılanalr etkilenmedi şubattan önce açılanların hepsi hiti düştü düştü en songünlük 50 hitlere kadar azaldı. Neden oldu niye oldu bir türlü anlamadım
siteleri nasıl oluşturdunuz? direk kopya siteler miydi?

Yukarda @ResimBox; yönteminde çok güzel bir husus var. Başlıkların başındaki resim sayıları random oluşturulması ve bu başlığa özgünlük sağlıyor. ben bunu film fragman siteleri yaparken farketmiştim. "kara şimşek film izle" diye başlık açarsan ve özgün makale bile yazsan google seni kaale bile almıyor. aynı başlıktan binlerce var. ama o başlığı "2 gün sonra kara şimsek filmi izleyeceği için sabırsızlanıyorum" diye değiştirirseniz google sizi çok seviyor. makaleniz kopya olsa bile.

ayrıca ben uzunzamandır üzerinde durduğum bir nokta var resmin özgün olması önemli ama kopya resimlerle de site açılabilir burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var o da wa kullanmayınız zira ayarları ne karın ağrısı şeklinde olursa olsun o eklenti wordprese konu eklerken illa alnan siteyi veritabanına tablo açarak imliyor. o yüzden o wa ile oluşturulan siteler çok sıkıntı çıkarıyor.