Herkese teşekkür ederim, an itibariyle ilk seferde Adsense onayı da aldım bakalım ne olacak. Aşağıda tek tek cevap yazmaya devam edeceğim;

emreyavsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gündem yazılarından çok insanların uzun vadede bile aratacakları içerikler yazın. Örneğin GTA 6 sistemi nasıl olur, torrent nedir, grip oldum nasıl atlatabilirim, arabanın cam suyu nasıl değiştirilir vs. gibi birçok konu bulabilirsiniz. Site değerleri iyi. Google News kaydı da alabilirseniz gayet iş görür gibime geldi. Bu arada şu anda satmaya çalışırsanız max 300-400 yapar, onu da domain değerlerine göre söyledim. Maalesef burada bu piyasa ölü. Bunun sebebi de artık herkesin site açması. Özellikle korona zamanı millet daha da fazla site açmaya başladı.
Mesajınız için teşekkür ederim, bahsettiğiniz içerikleri dikkate almaya başladım

Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hit ve adsense varsa 400 eder
Teşekkür ederim.

Furkanbey7821 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler çok kısa ve bazı resimler de seo çalışması vs yapılmamış. 100tl ile ihaleyi açıyorum bana kalırsa pm atarsınız
Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate aldım

Goodestmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ON-Page SEO çalışması yapıldı mı?
Hayır yapılmadı, bilgim yok o konuda

bilgehan44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteye ne harcadıysan 2 katı eder.
teşekkür ederim

PCMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site ne kadar eder bilemem ama arama motorlarından organik hit üzerine bir büyüme hedefiniz varsa bu uzunluktaki içeriklerle işiniz bir hayli zor diyebilirim.
Teşekkür ederim, uzunluklara dikkat etmeye başladım.

Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hımm benim sitem adsense onaylı hocam ama bu arkadaşın sitesi daha çok sağlam. Benim sitemde 50 günlük 200 index aldı 100 makale var
Teşekkür ederim, yeni onay adlık bakalım hayırlısı