Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştirmeden önce şöyle bir düşünelim. Hiç kimse canlı bir varlığı ezmez hocam göz göre göre bu şekilde bir şey olmaz. Bana kalırsa direksiyonu çeviriyor kurtardığını düşünüp üzerinden yanlışlıkla geçmiş olabilir ya da görmemiş olabilir altında olduğunu. Üzerinden geçtikten sonra fark etmiş ya da etmemiş olabilir o konuda bir şey demek çok zor.Ama izlerken insanın içi acıyor yolda bir kaç sefer çırpınan kedi gördüm böyle üzerinden geçmiş benden önceki araba ama emin olun normalde benimde üzerinden geçmem lazım can çırpınmasın rahat ölsün diye fakat insan yapamıyor çırpınan kedinin üzerinden bile geçemedim.
Hocam bende bu tür olaylarda düşünürüm. Gerçekten görmemiş olanilir her türlü senaryoyu kafamda kurgularim görmüsmudur gormemismidir.Ne yapmaya çalışmıştır. Videoyu veya baska kaniti gördüğüm gibi yargilamam. Ama Gerçekten görmemiş olsa gectikten sonra durur bakar insan. Ne diye bakar Acaba ne oldu cocuk veya yetiskine vurmus/ezmis olabilirmiyim. Veya Arabama birşey oldumu diye durur iner bakar görmemiş olsa yani gerçekten. O an araba disardan gözüktüğü gibi degilde 5-6 kati icerde olan biri icin yana devrilme hissiyati verecek kadar sag tarafi kalkmistir. Ben Karadenizde sahil anayolunda Samsuna dönerken 2017 Transporter köpek anayola atladi frenle frenle 30km hıza düştüm köpeğin kic tarafına vurdum köpek firladi yana Allahtan arabanin altina almadim sagimda tir vardi kurtaramadim. Arkaya naylon serip veterinere götürdüm. Sol ayana basamiyordu . Röntgen çekildi. Kirik cikik cikmadi.İncilmistir dedi.3 tane asi vurdu,ayani ilaclayip sardi. 1200 e yakin fatura cikti kartimdan ödedim. Dedim bugün dursun yarin sargisini cikarip salarsiniz. Ben Samsuna devam ettim. Transporter camurluk paramparca oldu. Sigortadan faturayla beraber veteriner masrafini istedim. Sonuç olumsuz cikti. Demek istediğim görmese bile yuzde yuze yakin hem hissetmistir. Hemde Veteriner fahis fiyatları yüzünden bu tür kazalarda maddi durumdan korktuklari icin veterinere goturmuyorlar. Yasa gelmesi sart.