Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yedekteki, fublic_html dosyalarını ftp içindeki aynı dizine gönderin. Cpanelden veri tabanı oluşturun, yedekteki mysql oraya import yapın. Fublic_html içinde config dosyasını oluşturduğunuz veri tabanına göre ayarlayın.
evimguzelevim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkan panelde dosya yöneticisine gir sıkıştırı zip yap sonra mysql yediğini indir sonra kurmak istediğin yere gir yedek aldığın Zip dosyası ne ve mysql yedek aldığın yere zipli şekilde at attığın yerde Sağ tuş aç işlem Tamamdır yapamazsan birlikte yaparız akşama doğru
ibr4him adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Cpanel üzerinden alınan yedekler tekrar Cpanel ile yüklenmiyor, yüklediğiniz yedek FTP'de ana dizinde /backup klasör olarak geliyor.

Yapmanız gereken FTP girişi yapıp;
/backup klasörü içindeki /homedir/public_html klasörünü /home dizinine taşıyın ve /mysql klasoru içinde ki .sql'yi masa üzerine alın mysql oluşturun ve import edin daha sonra config dosyasını bulun mysql bilgilerinizi girin, bu kadar.

Dilerseniz bilgileri iletin yardımcı olayım.
Teşekkür ederim yorumlar için. Şimdiye kadar bu söylediklerinizi denedim ama sql kısmında sorun çıkıyor. phpmyadmin'den sql import sırasında yetkim olmadığı hatasını alıyorum. internette yetki eklemek için bir kod buldum ama o da çalışmadı. Şöyle bir hata alıyorum:

Access denied for user 'xxxxx'@'localhost' to database 'xxxxxx'