ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eskiden cebinde her parası olana televizyon yayını lisansı vermezlerdi. Devlet istediğine verirdi. Adamını bulana...

Şimdi de sosyal medya tüm kitle iletişim araçlarının yerine geçti. Emperyalizm arkanda değilse ancak forum olursun Ülken arkanda durursa ancak o ülkede geçerli bir site olursun. Gazetelerin bile istediğini yazamadığı bir ülkedeyiz. Ne olur bırakın bu saf temiz düşünceleri...

Size herhangi bir teknoloji icat edemezsiniz, bu yazılımı yazamazsınız DEMİYORUM. Bu işi tutturamazsınız diyorum.
Hocam benim ki saftır belki ama emin olun öyle bir şey değil emperyalizm de devletin arkasında durması felan hiç değil daha geçenler de amerikanın yargıladığı facebook'un arkasında hangi büyük emperyalist kuvvet ver cidden bular kahve sohbeti blockchain teklonolojisinin hangi emperyalist kuvvet arkasında durur ama blockchain patladı gitti. Şuan Amerika başka trump twitter'a bizden daha düşman,kaldı ki dediğiniz gibi hiç bir emperyalist devlet(aslında dediğinizin emperyalizm ile alakası yok faşistlik) kendi kuvvetinden kuvvetli bir organ bir kuvvet istemez ama şuanda bu sosyal medyalar dünyada ki bütün devletlerden kuvvetli. Diğer eğer kaliteli bir fikir ise tutar başarılı olur ama bende kaliteli bir fikir geliştiremeyeceğimizi düşünüyorum. Kaliteli fikir için kişisel ekonomik özgürlük gerekir. Ekonomik kuvvet gerektirir. Gelecekte arabasını, evini, düğününü nasıl yapacağını kara kara düşünen kişiler bizler için fikir düşünüp, fikir geliştirip deneyip yanılmak biziler için aşırı lüks işler