Çok teşekkür ediyorum hocam bilgi için bloğum var zaten seo ayarları bizzat kendimce yapılıdı ve hitli bi site. Manuel olarak makalelerimi pinlesem olur mu? Kendi özgün reismleri ile. Ayrıca illa makalelerimi mi pinlemeliyim? Örneğin googleden buldugum resmi özgünleştirip açıklama girip pin atabilir miyim?
Hangi eklenti hocam? Teşekkür ederim
bu işte para kazanmak istiyorsan yabancı site oluşturcaksın. biz blog tarzı işler yapıyoruz. önce çalışmak istediğin kategoriyi belirle. home design, dresses, recipe, tattoos vs vs. bunlar ana başlıklardan bazıları. alt başlıkları da var. mesela dresses için boho dress, vintage dress, red dress, mini, midi dress gibi. kendince bi kategori(keyword) belirleyip ona çalışma yapcaksın. makaleli, bol görselli içerikler oluşturcaksın. ardından bu içerikleri de pin it ile pinleyeceksin. bu işte başarı istiyorsan en az 3-4 ay başarısızlığı tatman gerekiyor. bi anda başarı arzun olursa bugün başarsan yarın yine patlarsın. o yüzden bi şeyler deneyerek yavaş yavaş deneyim sahibi olacaksın. sonra kendi yolunu dizayn edip o yolda ilerleyeceksin. bunlar da zaman ve tecrübe isteyen süreçler. benim sana en büyük tavsiyem, bu
r10.net/pinterest kategorisine girdiğinde alt kısımda sayfa numaraları var. 50 ye gel. oradan adım adım konu konu bugüne dek tüm başlıkları otur incele. senin geçtiğin, geçeceğin yollarda senden önce yürüyen pek çok insanın karşılaştığı durumlar, tecrübeler o başlıkların içinde saklı. bu işe gireceksen önce araştırma şevkine sahip olman gerekiyor. sen bu 50 sayfa okuma olayını tamamla, kafandaki soruların %80 inden fazlası cevap bulacak. sonrasında kafana takılan şeyler olursa etiketlersin bildiğimiz bi konuysa yardımcı oluruz. ama 2-3 gününü bu olaya ayır, ince ince oku. gerekiyorsa aç yan tarafta bi word dosyası okuduğun şeylerle ilgili notlar al. ya da girdiğin her başlığın adını yaz word dosyasına, altına da ilk kez gördüğün, duyduğun yahut dikkatini çeken yazıları kopyala yapıştır veya ss ini ekle. bu şekilde günümüz konularına dek ilerle. bu süreci bitirdiğinde oturduğun yerden 2 günde en az 1-2 aylık tecrübe edinmiş gibi olacaksın.