ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan sanal ofisteyim

1) İstediğiniz şehirden sanal ofis kiralayabilirsiniz.
2) Bizzat size teslim edilmesi gereken evrakları almakta sıkıntı yaşayabiliyorsunuz (alırsınız kuryeyle telefonlaşarak ama git gel uğraştırıyor işte) (Kredi kartı, e-mühür v.s)
3) Zannetmiyorum ancak yinede güvenilir bir firma ile çalışmanızı öneririm.
4) Çok firma denemedim, kendi çalıştığım ofisede bir defa açılışa bikaç defada evrak almaya uğradım o kadar.

Ayrıca evinizi home ofis kullanmak istediğinizde zannetmiyorum ki gelen memur bu ev ev değil diye home ofis isteğinizi reddetsin. Öyle bir ihtimal yok (Siz memurla ters konuşmadığınız sürece, öyle bile olsa itiraz ederseniz bi dahakine gelir açılışı verir).

Evinizin bi odasını düşük kira göstererek home ofis yaparsanız ödeyeceğiniz düşük stopaj sanal ofisten daha ucuza gelecektir.
Mesajınız için çok teşekkür ederim. Şirket kurulumundan sonra iş yeri adres değişimi kolayca yapılabiliyor mu? Yani tekrardan bir denetleme falan oluyor mu?

Aslında yazının başında belirttiğim gibi sanal ofis düşüncem sadece açılış için değil. Sadece daha kurumsal görünmek ve tek bir yere bağlı kalmadan mobil olarak çalışmak. Mesela ben yurt dışına veya şehir dışına çıktım diyelim. Benim yerime evrakları güvenli bir şekilde teslim alabilecek biri olması da gerekir.

Bu arada şuanda çalıştığınız sanal ofis firmasından memnunsanız özelden veya buradan benimle paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim. Tabi sadece bir rica. Tekrardan teşekkürler.