Nokvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı link yapısı konusunu belirtmişim zaten:
"Demek istediğim şey tabii ki tüm linkleri 301 ile yönlendirebilirsiniz sadece klasik "$1" etiketi ile farklı link yapılarını yönlendiremezsiniz link yapıları farklı ise bunları tek tek el ile ayarlamanız gerekicek. "

İçerikler farklı ise zaten cezalı domaini yeni domaine yönlendirdiğinizde cezayı neden aldığına bakılır ve bu neden halen devam ediyorsa ancak yeni domaininizde ceza alır. Kendi bilgilerinize dayanaraktan konu açıyorsunuz ki takıldığınız nokta var ki konu açmışsınız. Daha sonrasında bir kişi yorum yapınca onun bilgisi ile kendi bilginizi yarıştırıyorsunuz. Yaptığım açıklamaların hepsi konunuz ile alakalı. 301, içerik, link yapıları. Hangisi konunuz ile alakalı değil?
El ile bir sey ayarlamaya gerek yok. 2m linki el ile mi yonlendirecegim ? Kendi bilgim ile yaristimiyorum. Siz cezali siteyi yeni siteye yonlendirini diyorsunu ben yonlendirmeyecegimi soyluyorum. Daha once farkli nedenlerden manuel ceza almis siteleri 301'ledim. Ceza almamasina ragmen yeni site kendini toparlayamadi. Bunun icin tarsilacak bir konu yok. Banli siteyi temiz bir siteye yonlendirmeyecegim bu kadar basit . Konudaki ana soru. Eski 301 iptal edip farkli bir domaine yonlendirmek. Ne backlink, ne icerik ne de link yapisi ile ilgili bir sorun yok.

Tabii ki bilgiler yarisiacak ama bu degil mi? Fikir almak icin acildi bu konu. Oratada fikirler olacak ki dogruya en yakin olani bulabilecegiz, ama ego kasmadan degil.

Neyse sizin fikirleriniz icin zaten tesekkur ettim, daha tartisilack bir konu kalmadigini dusunuyorum. . Baska arakdaslarin fikirleri icin konu degilmasin.