Son mesajında kendi anayasandan, çağdaş demokratik kavramlardan ve iletişim özgürlüğünden haberdar olmadığını gösterdin.
Hükümete karşı vatandaşı örgütlemek, devleti, iktidarı, ya da devletin herhangi bir kurumunun politikalarını veya uygulamalarını önceden haber vermeden protesto etmek anayasal bir haktır.
Anayasa insanları sokağa siyasi partiler çağırır demez, silahsız, şiddet içermeyen her türlü protesto meşrudur, ama sen ortadoğulu kafası ile bakıyorsun olaya.
Siyaseti sadece siyasi partiler yapar, siyaset sadece 5 senede bir sandığa gitmek diye öğretmişler sana.
Hadi bakalım herhangi bir gezisinde bir pankart açıp cumhurbaşkanını demokratik şekilde protesto et.
Sadece ters kelepçe ile kalıyorlar mı o zaman görürsün.
Ecevit zamanında başbakanlık önünde yazar kasa atan bir esnaf vardı.
Bugün bunu hayal edebilen esnaf yok.
O yüzden daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.
Gazeteciler işkembeden haber yaptıkları için değil, yaptıkları haber doğru olduğu için hapse atılmaya kalkılıyorlar.
Üstelik daha önce yayınlanan haberi tekrar yayınladığı için casuslukla suçlanıyorlar.
FETÖ zamanında fetöcü savcıların içeri attıkları gazetecileri, bugün fetöcü olmakla suçlayarak tekrar içeri atıyorlar.
Sen işkembeden haber yapmak diye saçma sapan bir argüman sunuyorsun.
Bir konunun infial yaratmasını önlemek için yayın yasağına karşı değilmişsin.
Tebrik ediyorum iktidara karşı öfke oluşmasın diye her türlü tedbirsizliğin yanlış politikanın üzerini örtelim kardeşim.
Konu gündemden düşünde 6 ay sonra haberini yaparız, kimse ilgilenmez, siyasi iktidarda hiç bir zaman bedel ödemeden her türlü olayın üzerini örter.
Medeniyetin temel kavramlarına yabancı olduğunda kendini medeni bir ülkede yaşıyor zannedebiliyor insan.
Tamam ben Ortadoğuluyum, sen çağdaş bir aydınsın her şeyi benden daha iyi bilebilirsin
Tamam ben medeniyetin temel kavramlarına yabancıyım, kendimi dünyanın en medeniyetsiz ülkesinde medeniyetin beşiğinde sanıyorum
üslubun giderek bozuluyor o yüzden tekrar cevap vermeyeceğim
Hee mağdur edebiyayı yaptım bu son mesajımda ülkede iyi tutar dimi…