Dostum ölümüne savunduğun bu projeden ne gibi bir kârın var ? bir projenin cmc'de listelenmesi onun scam olmadığn anlamına gelmez,parasını ver sen de listelen..çalınan kimlik,selfie,telefon no var kişisel bilgilier için yalnızca görseller çalınmış açıklaması yapan ceo'dan ne bekleyebilirsin ? açık ve net bir şekilde söylüyorum xmd coin %100 scam bir projedir..hiçbir dayanağı yok saçma sapan bir borsa dışında yayınlandığı yer yok..birileri çıkıp bitexen hakkında scamdir demediği için xmd coin'in scam olmadığını iddaa edecek kadar körü körüne savunuyorsun..buradan da yazıyorum exen coin'de scamdir birilerinin canını çok fena yakacak oldu mu ? ama xmd coin daha kötüsünü yapacak bir gün projeden geriye hiçbir şey kalmayacak ama sen burada olduğunda xmd coin'i savunabilecek misin ? insanlara yatırım tavsiyesi veriyorsun bunun vebalini alabiliyor musun ? markette 5 binden fazla coin var xmd'e yatırım yapmayan bizler neden karşıdan sizleri izleyelim ? comp coin var aylardır çok güzel kazandırdı dmg var hâlâ kazandırmaya devam ediyor henüz kaymağı yenilmemiş defi rüzgarı var ama insanlar xmd coini kıskandığı için karşıdan sizleri izliyor..vallahi diyecek bir şey bulamıyorum bu kadarına pes.
Ya diyelim mesela 4 5 ay sonra girerse adam gibi borsalara o zaman ne dicen gene mi scam diyeceksin ?