Daha sonra okuyacağım bugün akşam saatlerinde bildirim atarsanız sevinirim.
Tamamdır hocam
Kac yasindasiniz diye soracaktim da 18 gorunce peki dedim!
Madem bu sacma seylere inaniyorsun, ne diye bocekleri olduruyorsun? Onlara zarar vermeden evin disinda birsk iste.
Ayrica biraz evini temizle!! Bocekler kirli evlere giderler genelde
Hocam hikaye benim başıma gelen bir durum değil yaşanan hiç bir şeyde parmağım yok, ayrıca ev düzenli olarak temizletiliyor.
Bu hikayeye bir raid ile son verebilirdiniz bu kadar ekşına gerek yok 🙄
Hocam hikaye benim başıma gelen bir durum değil yaşanan hiç bir şeyde parmağım yok
Halbu ki yukarıda uyarı yapmıştım.
Gördüğüm kadarıyla karıncanın kanatlı cinsi gelmiş evinize öldürmek günahtır direk peçeteyle atabilirsin biz insanlar doğayı mahvettik katlettik maalesef onlara yaşam alanı bırakmadık bu yüzden bizimle yaşayacaklar
Hocam hikaye benim başıma gelen bir durum değil yaşanan hiç bir şeyde parmağım yok. Ama dediğiniz gibi öldürmek hoş bir durum değil.
ben yazacakdım hocam ucan karınca gormus arkadaş çok pısler yaa her yerden çıkarlar bırden anlamazsın koyde bazen ev de olluyolar çıldırıyorum anam da aynı sekılde çok değişik bır karınca türü
En azından ne olduklarını öğrendik. Teşekkürler
Bir kere bunlara denk geldim öldürmedim karışmadım sonra binlerce oldular ve uçmaya başladılar hadi öldürme nasıl yapacaksın. Birkaçı geliyor sonra diğer sürüye haber mi veriyorlar nedir.
Yalnız sanki küçük arkadaşlar evrim mi geçiriyorlar anlamadım gitti dün güve vardı yere düşürdüm ayağımla basıyorum banamısın demiyor. Önceden herhangi birini kolayca öldürmek mümkündü şimdi seninle yanına gelip alay ediyorlar. Sivrisinekler sessiz uçmazlardı şimdi ses seda yok işini görüp saklanıyor. Sanırsın muharebe eğitiminden geçmişler.
Hahahaha doğru, arkadaşımda bi anda var oluyorlar dedi.
Kanatlı karınca diyoruz biz bunlara genelde uçma yetileri pek yoktur bir kaçtanesi çiftleşe bilirlerse kiraliçe olup koloni kuruyorlar diye biliyom ilginç bir durum yok hayvana yaptığınız eziyetin dışında daha ağrısız ve kesin çözüm ilaçlatmanız olur
Teşekkürler hocam, iyi forumlar
Evinizde karınca yatırı var. Ondan geliyorlardır.
(::::
Isırırsa iğne ucu batar gibi oluyor 🙂
Teşekkürler hocam