2004 model belediyenin akbilsiz dolmuşu neyime yetmiyor, RX8de neymiş desem haksızlık etmiş olurum. Hak veriyorum abi güzel de yazdın eline yüreğine sağlık lakin senin düşündüklerini neden yukarıdakiler düşünmüyor ?
Silivri soğuktur diyeyim ben.
Eski Türkiye biraz buna benziyordu ama denetimsizdi 2003 yılında Temsa otomotiv Adana fabrikasında işe başladığımda aldığım ücret 4 askeri maaş ediyordu parayı harcayacak yer bulamadığımı bir yana bırak koyacak yerde bulamıyordum 1 askeri ücreti anca bitiriyordum sonra sağlık nedenleri yüzünden ayrıldım ama o dönemde mesleği olan her kes güzel kazanıyordu iş alanı çoktu sadece e-5 üzerinde 30 fabrika sayabilirdim sana şimdi çoğu kapandı bu kapanan her fabrika devlete bir yük oluşturdu ve oluşturmaya devam edecek hepsi devlet fabrikası değildi ama her fabrika vergi ödüyordu şimdi onlar olmayınca sen ben ödüyoruz.
Sorunun cevabı basit aslında bir taraf fabrika dedi diğeri kahve hane bahçe dedi önemli olan onların dediği değildi halkın seçimi idi sorunun cevabını sen vereceksin aslında.