Nephiliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım kodlayıcı ile yaşadığın olaydan sonra bu kararı aldın. Ben ücretli almadım ama ücretli alanlara haksızlık olmuş. 1 hafta bedava gibi bir şey olabilirdi. Çünkü, ücretli olduğunda kullanan azdı ve bu para karşılığında abone gelişi gayet iyi oluyordur. Ben bile 3 günde iyi performans aldım. Ücretli de almayı düşünüyordum. Bedava olunca her önüne gelen yükleyip, kanallara aynı tarz mesajlar atacak. Doğal olarak nerede çokluk orada az performans olayına dönecek. Bence çok yanlış bir karar. Ha şöyle olabilirdi. Ücretli lisans alanlara sınırsız kanal ekleme şansı ücretsiz versiyonda da 3 ay kullanım ve sadece 1 kanal ekleme şansı verilebilirdi. Bir de kodlayıcının bazı iddiaları vardı. O iddiaları da okudum. Konuyu çok yakınen takip ettim.
Hocam konuyu takip etiğinizi gordum programi guncelleyecegik evet dediginiz gibi guncelleme yapilacak bende düsundum onu ucretsiz kullanicilara sadece 1 kanal kasma hakki verecegim ve lisans suresini bana ulaştıklarinda sadece 1 kanal icin uzatacağim
ayrica lisans suresi satin alan kisilerin 1 ay ve 6 ay almıslardir ve fiyatlarda indirim yaparak satıs yaptım lisans surelerini 12 ay şeklinte uzattim sadece lisans aldiklari kanal icin degil kaç kanalda kullana bilirler

Ortada haksizlik yoktur lisans aldiklari zaman sadece kendi lisanslarindan sorumlulardır başkasi icin ucretlimi ucretsizmi indirimlimi zamlımı satış yapıldiğını sorgulayamazlar
program herkesin parasınin hakkını vermektedir

Performans düsmesi olmaz o konuda rahat olun