Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şubenin ortalama cirosu 4.000.000 TL , %10 kadar ( bazen daha fazla ) işlem masrafı için para alırlar. 400,000 TL yapar. 400,000 TL lik işyerleri yok, oradaki elemanlara da rahatlıkla yetiyor. ( ki,10 milyon ciro yapan şubelerde var. ) Eminevim için bahsediyorum ben şuan, çok yakın bi arkadaşım şube müdürü. 1 taksit geri ödeme parası da burdan gelir. Adam %10 kar edecek, %1 dağıtmış ne olacak? %9, yine kazanç var kayıp yok.

O yüzden, nerden ödendiğini düşünmek değil bilmek gerekir.

Yok arkadaşım şube müdürü yok amcamın halası kapıcı beni zerre ilgilendirmiyor. Nereden ödendiğini bilen insan şikayetvarı açar okur insanlara neler yaptıklarını. Bir çok insanı maf ettiler bırakın bu masal anlatmaları.

ÇOK UZAK DEĞİL ARKADAŞLAR AÇIN ŞİKAYETVARI OKUYUN. Bitti gitti. Adam tapuya satışa gidiyor satış üzerine geçsin para öyle ödenir diyor. Buldun öyle salak ev sahibi. Neden diye soruyor biz senin ev aldığını nereden bileceğiz gibi akıl mantık almayan bir cümle söyleniyor. Ulan para benim sana ne, ne aldığımdan!

Sonra biri şikayet yazıyor arıyorlar aman şikayetini kaldır biz senin sorununu çözücez. Şikayet kalkıyor ortada yine kimse yok. Neden adamların orada şikayet kaldırma hedefi var. O tuttu mu tuttu.

Daha neler neler yapmışlar insanlara hepsi ayrı bir hikaye. Ben üşenmedim okudum. Sizde okuyun. Okumaktan zarar gelmez.