Dediğiniz şey benim de başıma 1 defa geldi hocam

hocam uyumadan önce ve uyandıktan sonra elinize bakın parmaklarınızda bir gariplik var mı diye.
Rüyadaysanız 10 değil de 11 parmağınız olabiliyor. Olmasa bile rüyada olduğunuzu bir şekilde anlıyorsunuz
dediğim gibi, uyumadan önce ve uyanırken ellerinize ve parmaklarınıza bakın. Sürekli yapınca alışacaksınız ve rüya başladığında da ellerinize bakıp anlayacaksınız rüyada olduğunuzu

deneyin hocam, Başarısız olursa yazarsınız

ama 1 hafta boyunca deneyin yani. 1 günde de olabilir ama olmayabilir de. Yani 1 haftada kesin olur. Ama kesin ve net olarak görmek istiyorsanız gün içerisinde de ellerinize ve parmaklarınıza bakın. Rüyada mıyım diye düşünün 3-5 saniyeliğine. Ve gece yatmadan önce parmaklarınıza ve ellerinize uzun uzun bakın. Görmek istediğiniz rüyayı düşünün. Ben bu rüyayı göreceğim diyip düşüne düşüne uyuyun.

uyandığınızda ellerinize ve parmaklarınıza bakın.
Hadi bakalım dediğinizi bende yapacağım şuandan itibaren başlıyorum olduğunda diğer arkadaş gibi direk yazarım olmazsa 1 hafta boyunca yapar yine oldu olmadı diye yazarım.