benmurat25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benmurat25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sitenin popüleritisi ve index açısından spama izin verdiklerini ama atılan pinlerin hitlerin asıl kaynak sahiplerine gittiğini düşünüyorum ayrıca shadow olayında bir değişiklik yaptıklarını düşünüyorum bu yüzden hepimizde shadowsuz görünüyor ama hit yok normalde shadowlu hesaplara pin atabiliyoruz belkide hesaplar shadowlu ama biz shadowsuz görüyoruz kaç gündür takip ediyorum direk banlanan hesap oluyor ama shadow sıfır

hesapta shadow yok

sürekli pin atılıyor 2,5k pin var ama ne hikmetse bir anda görüntülünme duruyor sabit bir şekilde ilerliyor

Umarım bu sorun indexlerin bozulmasıyla alakalıdır ve Pinterest yakın zamanda düzeltir. Yoksa shadowlu hesaplar bu kez gerçekten shadowlu olacak ve biz de bilemeyeceğiz...

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@benmurat25; kesinlikle doğru söylüyorsun. shadow var ama eskisi gibi göstermiyor.

ayrıca başka bir de şöyle bir sorun var :13 bin pin var. sürekli yenisini atıyorum. pinlerim günde 500 den fazla kaydediliyor ona rağmen hit 200 ü geçmedi. görüntülenme 30 milyon geçti. toplam hedef kitle 15 milyon geçti. etkileşimler 2 milyon , etkileşime giren sayfa 460 bin ama hit 200 ü geçmiyor nereye gidiyor bu insanlar?
Etkileşim aldığı halde hitin gelmemesi sanki konudaki olayla alakalı gibi. İnsanlar pinleri görüyor ancak resme tıklayınca siteye yönlendirmiyorsa kategoriye bağlı olarak da kullanıcılar linke tıklama gereği duymuyor ve dolayısıyla hite dönüşmüyor olabilir.