Akapunko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Herkes iyi hoş kazanıyor da kimse batmıyor mu?" sorusunu benim gibi merak edenler için konu açmam 10/10 hareket
Daha önce batmış olan arkadaşlar dan tecrübe edinmeye çalışalım, hadi bakalım
Batmadim ama planlarim sekteye ugradi diyebilirim.

Uzerine calistigim bir projede vardi adsense gelir odakli. Yazilim isleri filan bitti yayin aldim. 3-4 ay icinde Amerika agirlikli 2-3k hit yapamya basladi. Adsense ekledim, hesap banlandi. Guzel bir domain bulup ona 301 cektim ve bir Google Adx firmasi ile calismaya basladim. hit 10-15K'ya cikti. Aylik 1000-1300 dolar arasi getirmeye basladi. Adx firmasi Google'dan uyari geldigin ve benimle calismayi durdumalari gerektigini soylediler. Okay dedim. Baska bir reklam firmasi kullanmaya basladim. Adsense reklamlarinin sorun olabilecegi sayfalarda baska bir reklam firmasi kullanmaya basladim, aylik 300-400 dolar birakiyordu. Adsense icin sorun olmayacak yerlerde ise kendi adsense hesabimin kodlarini ekledim. Oradasida aylik 350-400 dolar arasi birakiyordu. Tam her sey yoluna girmisken Google'dan manuel islem geldi, sitede degerli icerik yok diye . Gerekli duzenlemeleri yapip sayfalarin icerigini zenginlestirdim. 18 gundur cevap bekliyoruz bakalim manuel islem iptal edilsin diye