allah böyle 3-5 tane adamı ıslah eğlesin başka hiç bir sözüm yok sanki ben geldim burda dedim ki bu adamlar *********** bu adamların paralarınızın üstüne yattı vermiyor dedim ki dikkatli olun çalıştığım firmalar bunu yazdı bunuda geldim buraya aktardım bu nasıl bir egodur nasıl bir millet olduk ya o kadar konuşmanın sonunda geldi ben haklıyım dedi ya la

abi sizsiniz siz tamam verin elinizi öpim arşa erer belki bi taraflarınız inşallah ererde bende rahatlarım sizde başka hiç bişey demiyorum şu saatten sonrada kime ne yardım ettiysem etmiyorum şöyle vatandaşlar yüzünden kimseye yardım edesim gelmiyor kimseyede konu yazasım gelmiyor adamın zoruna gitmiş milleti ganyana getirdim sanıyor ya.

şurda insanlar güzel güzel konuştular tartıştılar çözümler buldular 500 mesaj yazılmış böyle kaç tane konu var r10 forumunda demekki istediğimizde güzel çözümler üretebiliyoruz

ama arkadaşların derdi başka onlar haklı babalar krallar ya sizsiniz işte tamam biz neyiz dünkü amele paramızı kazanmaya çalışan boş adamlarız biz sizin denginiz değiliz ya kusurumuza bakmayın

kötü mü oldu ya şu kadar adam birleşti sıkıntısı olanda vardı olmayanda vardı herkes çözüm buldu veya bulamayanlar hala var sıkıntıları olanlar var noldu yani bu konunun aynısı yabancı forumlarda belki 500 sayfa konuştular tartıştılar ama kimse özelden gidipte noldu ayrı firmalar gördün mü hee batmazlar onlar demiyor ya valla ayıp billaha ayıp gözünüzü sevim yapmayın yapıcı olun