MersaHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarlı Elinize sağlık, durumu özetlemiş bu tasarım
Teşekkür ederim sadece farkındalık içindi

_muzaffer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel olmus ama eksik olmus biraz. Turkey ve Corona el ele tutuşup halay çekiyor olsaydi daha doğru olurdu
Teşekkür ederim güzel fikir aslında dediğiniz yapılabilir

Revilationer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Türkiye ve Dünyanın yerini değiştirsek daha yerinde bir tasarım olacak sanki Ellerinize sağlık başarılı olmuş
Aslında dünya' yı bir obje olarak koydum çünkü süreç içerisinde her ülke kendinden sorumlu nerdeyse. Bizde vakalar sıfırlanan kadar bence bu tarz tasarımlar ile insanların bu konuya ilgisini çekmemiz gerektiğini düşündüğüm için bunu gerçekleştirdim. Teşekkür ederim

kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım güzel ne anlatılmak istenmiş ben anlamadım. Dünya maske takarken Türkiye corona ya mı sarılıyor?

Böyle ise yanlış olmuş Dünyada da aynı şrkilde tedbitsizlikler devam ediyor.
Anlatmak istediğim konu için aslında dünya sadece orada obje. Her ülke kendinden sorumlu olduğu ve bizde' de vakaların bir artış gösterip bir düştüğü grafiği yayınlandığından dolayı bu süreç sıfırlanana kadar Türkiye' nin daha dikkatli ve daha tedbirli olması gerektiğini mesaj olarak verdim. Yoksa tabi ki dünya üzerinde tedbirlerle alakalı sorun yaşayan ülkeler var ancak biz kendimizden sorumluyuz. Teşekkür ederim