özgün olmayan pinlerde olan bir durum daha önce defalarca bahsettim. tamamen linksiz hali bile var . hatta senin pinde başkasının linki bile olabiliyor. pinterest artık her yol mübahdiyerek bizleri kandırma yoluna gidiyor. ban yok shadow yok pinler duruyor ama hit yok, ayrıcabazı spam hesaplarda hesaba girince herşey normalken başkası aynı pinlere tıklayıp siteye gitmek isterse altında pinler açılıyor siteye gitmiyor. hesap sahibi tıklarsa kendi sitesine gidiyor. bu büyük bir adım ve spmacıların hiçbirisi daha bunun farkında bile değil
ha bir de hesabın açılışına göre de farklı muameleler yapıyor.
ben sitenin popüleritisi ve index açısından spama izin verdiklerini ama atılan pinlerin hitlerin asıl kaynak sahiplerine gittiğini düşünüyorum ayrıca shadow olayında bir değişiklik yaptıklarını düşünüyorum bu yüzden hepimizde shadowsuz görünüyor ama hit yok normalde shadowlu hesaplara pin atabiliyoruz belkide hesaplar shadowlu ama biz shadowsuz görüyoruz kaç gündür takip ediyorum direk banlanan hesap oluyor ama shadow sıfır
hesapta shadow yok
sürekli pin atılıyor 2,5k pin var ama ne hikmetse bir anda görüntülünme duruyor sabit bir şekilde ilerliyor