yavuzmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorduğunuz sorunun cevabı muhattabındadır, burada sorarak kimse siyasetten bahsetmeden sana nasıl cevap verebilir beyefendi? ki siyasetten bahsetmeleri taraftarı değilim, sadece soruda bir irasyonalite var.
Sana şöyle açıklama yapayım.
  • - Forumda siyaset yasak.
  • - Cumhurbaşkanı partili olduğu için (sistem değişti, malum) siyasi bir kişilik.
  • - Ancak onun almış olduğu bir karar başta R10 mecrasında sosyal medya ticareti yapanlar olmak üzere ülkemizdeki internet kullanıcılarının tamamını ilgilendirdiği için, burası da Türkiye'nin en büyük webmaster forumu olduğu için burada bununla ilgili konular tartışma konusu edilebilmeli.
  • - Al sana irrasyonellik, bu irrasyonalizmi ve tezatlığı gidermek için siyasi bir soru sormadığımı belirttim. Gerçekten, hükümetteki partilerin siyasi çizgileri ya da muhalif partilerin görüşlerini savunan veya reddeden herhangi bir cümle kullanmadım. Sadece bir soru sordum?
  • - Sorumun yanıtı muhatabındadır ama soru sormak, sorgulamak da insanı hayvandan ayıran özelliktir. Üzerinde fikir teatisi yapılarak konuşulabilir. İlgili kişinin siyasal düşüncelerine ilişkin bir soru sormadım sonuçta.

Buyrun cevabınızı bekliyorum beyefendi.