Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıştığım arkadaşa yönlendireyim hocam sizi. Bu kadar sinirlenmenize veya gergin cevap vermenize gerek yok. Sürekli mail alımı yapıyorum toplu gerektiğinde ve yazılımcıyım. Önemli olan yazılım tarafı değil bu işte zaten önemli olan dediğiniz gibi açabilmek. Fakat saatte birkaç mail açılması yetersiz. Yeten zaten gelir alır sizden programı fakat eleştiri yapınca gergin cevap vermenize gerek yok. Burası forum sitesi siz amatör değilsiniz bizde iki gündür burada değiliz Sizinle görüşeceğimiz bir durum yok yani size başarılar dilerim umarım sınırsız mail açmanın yolunuda bulursunuz. Açan açıyor durumdan kastımı da komedya arkadaşımızın konusuna bakarak örnek görebilirsiniz iyi satışlar
sinirli veya gergin cevap vermedim neden vereyim hocam sinirli olmadığımı göstermek için her cümle sonuna ifade mi koymam gerekiyor. bir şey söylediniz bende neden bu şekilde bir bot olduğunu neden bu sürede açtığımızı söyledim.ne konuda ne yorumlara verdiğim cevaplarla sınırsız açma vaadim olmadı zaten. ben sağlam mail açmaktan yanayım ve bunu böyle sağlıyorum size verdiğim cevabında arkasındayım dediğiniz kadar açalım test edelim beraber acemi değilim derken de bu gmail açma konusunda dedim imzamda satış konum da var bana göre mail açma süresi zamanı vs onaya takılmaması için ne yapmak gerekiyor bunları tecrübe edecek kadar bilgim olduğunu düşünüyorum.bu konuda acemi değilim yani. sizin forumdaki sürenizle ya da yaptığınız işle ilgili en ufak bi sözüm ya da laf atmam yok. orada dediğim şeyin gmail acemliği olduğu çok çok açık. ayrıca açıkcası bu cümlenizde '' Saatte 5-10 tane açacaksa hocam mobilden elle de açılıyor '' cümlenizde ben bi eleştiri göremiyorum. bot ile ilgili eleştiri yaptınız ben sizi tersledim mi? eğer bi eleştiriniz varsa dm ya da whatsapptan , skypetan yazın seve seve tabiki konuşup tartışırız. burayı kirletmeye gerek yok satış konusu sonucta tartışma yeri değil komedyayı da yakinen tanıyorum mail ve başka konularda çok yardımcı oldu sağolsun. iyi akşamlar