kdvmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saat başı sabit olarak minimum 5 tane açın o zaman hocam 10 saat sonra görüşelim 50de kaç mail kalıyor birlikte test edelim.ben acemi biri değilim satış konum var zaten manuel mobilden bende açıyorum. botun de testlerini günlerdir yapıyoruz. burada önemli olan sağlam mail açması ve maillerin sonra patlamaması. 8-10 dk aralığını kafamıza göre vermiyoruz yani. neden 6-7 dk değil de 8 mesela ya da 10. videosunu da koydum ne hızlandırma var ne yavaşlatma var 1.30-2dk aralığında mail açılıyor. botu isterseniz 3dk yapalım - dk istenildiği gibi ayarlanıyor sonucta 20 bile yapabiliriz - o zaman sonucları görelim 3 er dk da saatte 20tane acınca mailler onaylı olsa bile ne oluyormuş. biz sağlam mail açmak için uğraşıyoruz ki patlamasın. elimizden bu kadar geliyor. hem sağlam hem de cok sayıda açan biri varsa seve seve ben satın alırım. size de başarılar
Çalıştığım arkadaşa yönlendireyim hocam sizi. Bu kadar sinirlenmenize veya gergin cevap vermenize gerek yok. Sürekli mail alımı yapıyorum toplu gerektiğinde ve yazılımcıyım. Önemli olan yazılım tarafı değil bu işte zaten önemli olan dediğiniz gibi açabilmek. Fakat saatte birkaç mail açılması yetersiz. Yeten zaten gelir alır sizden programı fakat eleştiri yapınca gergin cevap vermenize gerek yok. Burası forum sitesi siz amatör değilsiniz bizde iki gündür burada değiliz Sizinle görüşeceğimiz bir durum yok yani size başarılar dilerim umarım sınırsız mail açmanın yolunuda bulursunuz. Açan açıyor durumdan kastımı da komedya arkadaşımızın konusuna bakarak örnek görebilirsiniz iyi satışlar