xFactoria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ateistin müslümana saygısı yok, müslümanın ateiste saygısı yok. Böyle bir ortamda herkesin dini görüşü kendine olmalıdır, konuşulmamalıdır.
Müslüman, x, y, z, dinleri düşman kesiliyor bana göre (bazı kesim) ateist kesim ise kara mizah tarafından yükleniyor diye düşünüyorum eğer yıpratmak ise birbirini ancak hayatımda öyle bir grup tanıdım ki sadece bilim konuşurlardı bilimsel terimler, kanıtlar... Hiç bir zaman saygısız olmadılar öyle insanlardı

Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modlar tabi ki çok iyi insanlar. Hiçbiriyle sorun yaşamadım zaten. Ama mesela ben bir gün köylerde kamu alanında hayvan otlatmak ücretli oldu diye bir haber paylaştım, haber konusu kilitlendi. report edip konuyu açma talebi gönderdim çünkü içeriğinde siyasi bir şey yoktu konunun. "report" moderatörü bana "yav he he" gibi bir cevap verdi. Şimdi bu mesajı gören biri kanıtlamamı isteyebilir haliyle, ama mesajları düzenli olarak sildiğim için kanıt falan yok. Herneyse, genel olarak forumda siyaset ve din konusunun açılmaması bence doğru ama bazı siyasi konular haddinden fazla uzun süre gündemde kalabiliyor.
Öyle hocam ben sadece bu konunun toplumda göz önünde bulundurularak insanları eş tutmamız gerektiğini düşündüğüm için açtım ancak çok fazla durdu üste diğer insanların işine mani olmak istemem ancak insanlar bunun yeri değil vb desede bu tarz konular her zaman en üste anlamıyorum konuşmaya mı aç yoksa merak mı