Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen siyasi konular açılıyor, moderatörler görene kadar da sayfalarca tartışma dönüyor. Ben görüşlerimi paylaşsam yüzde 99 banlanırım. Bunu biliyorum o yüzden "burası yeri değil," deyip oturuyorum. Ama birisi çıkıp sayfalarca milliyetçilik propagandası yapabiliyor. Sonunda konusu siliniyor ve üyeye bir yaptırım yok.
Maalesef hocam eşitlik önemli ben görmedim daha tartışma konusu kimseyi suçlayamam Modlar iyi kişiler denk geldiklerim ve muhattap olduklarım.Birde hocam adamlar ayrı yer açmış off-topic diye kullanalım diye ticaret yeri diyenlere pek anlam veremiyorum adam burda sevgilisinden de bahsediyor hakkı diye düşünüyorum

xFactoria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ateistin müslümana saygısı yok, müslümanın ateiste saygısı yok. Böyle bir ortamda herkesin dini görüşü kendine olmalıdır, konuşulmamalıdır.
Laik olmak gerekiyor bunun için derken devlet işlerine nasıl din karıştırılmamalıdır deniyorsa insan ilişkisinde aynı durum olmalı diye düşünüyorum

xFactoria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ateistin müslümana saygısı yok, müslümanın ateiste saygısı yok. Böyle bir ortamda herkesin dini görüşü kendine olmalıdır, konuşulmamalıdır.
Hocam her ortamda bir ideolojiyi destekleyen ve karşıt görüşlü kişi oluyor insandan insana bu saygı konusu değişiyor çok kişi tanıdım bunu ayırmak için en azından ancak çoğunluk bu durumda