Her halde bu hükümetin kendi sosyal medyasını üretmesine dair bir beklentin var, sorun sosyal medya değil. Sorun üç beş kişi için, herkesin fişlenmesi. Ayrıca tüm sosyal medya firmalarının Türkiye ofisi var ve vergi ödüyorlar, kaçak ekmek yiyen sensin. Bu forumda devlete vergi veren insan sayısı üç yada beş kişi, internet üzerinden ticaret yapan hiç bir bireysel kişi vergi vermiyor devletine! Bunlardan biriside sensin ve suçlu instagram mı?
Edit: Bu ülkeye kimlerin kaçak para soktuğu ile ilgili onlarca mahkeme kararı var ama her bir hakim ve savcı bu soruşturmayı yaptığı ve o kararı verdiği için pişman edildiler. Bir devlet göz yummazsa, ülkeye kaçak para girmesi mümkün değil. Reza Sarraf olayında tüm dünya kaçak para sokuyorsunuz derken, bizi kıskanıyorlar deniliyordu! Üstelik o para İran devletine ait paraydı ve kaçak sokuluyordu, bu sadece bir örnek. Örneğin sanayi bakanı koluna servet değerinde saat takıyor ve parasını lokanta peçetesine yazdığı bir not ile ödüyordu!
Hocam, ben para kazanmıyorum, eğer şahsıma diyorsanız😂😂 bu şeye nerden kapıldınız onu da bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa batının empoze ettiği yese düşmüyorum. En azından sizin gibi, Erbakan hocamız da devrimi ürettiğinde sizin gibiler vardı. Siz oldukça bu hükümette bir şey yapamaz geleceklerde. Türk en umutsuz anda bile küçük bir mum ışığı ile kendi yolunu bulandır.