Hocam teklif veriyorum doğrudur, hala daha arıyorum sayfa fakat instagramdan kaçak ekmek yiyorlar. Yemeyeceksiniz. Ülkeye para sokuluyorsa devlet kontrolünde olmalı bu, sonra sosyal mecralardan kendisine sövülen kişiler aman adalet çalışmıyor, bir adama ulaşamadınız diye hukuk sistemine saldırıyor. Bırakın devlet işini yapsın. Her kriz fırsatını doğurur. Belki Milletimiz kendi sosyal medyasını üretir. Her zaman diyorum, tüketim toplumu değil üretim toplumu olmalıyız. ☺
Her halde bu hükümetin kendi sosyal medyasını üretmesine dair bir beklentin var, sorun sosyal medya değil. Sorun üç beş kişi için, herkesin fişlenmesi. Ayrıca tüm sosyal medya firmalarının Türkiye ofisi var ve vergi ödüyorlar, kaçak ekmek yiyen sensin. Bu forumda devlete vergi veren insan sayısı üç yada beş kişi, internet üzerinden ticaret yapan hiç bir bireysel kişi vergi vermiyor devletine! Bunlardan biriside sensin ve suçlu instagram mı?
Edit: Bu ülkeye kimlerin kaçak para soktuğu ile ilgili onlarca mahkeme kararı var ama her bir hakim ve savcı bu soruşturmayı yaptığı ve o kararı verdiği için pişman edildiler. Bir devlet göz yummazsa, ülkeye kaçak para girmesi mümkün değil. Reza Sarraf olayında tüm dünya kaçak para sokuyorsunuz derken, bizi kıskanıyorlar deniliyordu! Üstelik o para İran devletine ait paraydı ve kaçak sokuluyordu, bu sadece bir örnek. Örneğin sanayi bakanı koluna servet değerinde saat takıyor ve parasını lokanta peçetesine yazdığı bir not ile ödüyordu!