Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Terörist olmadığın sürece ticaretimi yaparım. Dinin dilin rengin ırkın vatanın farketmez. Ama gelipte insanların inandığı şeylere atıp tutacaksan ( ateist, hristiyan, yada müslüman farketmez ) burada olmana gerek yok. Herkes her dini yasamakta özgürdür. Camide ticaret yapmazsın, ibadet yaparsın. Barda namaz koşmazsın eğlenirsin. Okulda zina yapmazsın eğitim alırsın. Forumda dini yada siyasi bilgi forumu olmadığı için bunları yapmazsın.

İnanç özgürlüğünüz başkasının inancını sorguladığınız az özgürlükten çıkar. Forumda inanan ve inanmayan herkes bunu yapıyor. Bu yüzden doğrusu asla açılmaması ve açılmasına müsaade gösterilmemesi.

İşte siz müslümanları böyle tek kefeye koyarsanız, onlarda sizi tek kefeye koyar. Benim gözümde inanan bir yobazsınız. Neymiş müslümanlar böyle yapıyormuş. Aynı şekilde o sözde Müslümanlarda yobaz cahil. Aslında nasıl davranırsanız öyle karşılık görürsünüz. Benim için dininizin yada inancınızın önemi yok. İsterseniz bir kapı kulbuna inanın. Birbirimize karşı saygılı ve anlayışlıylıysak sorun nerede ? Ama siz benim inancımı sorgulayacaksanız benim özgürlüğüm nerede ? Bu yüzden kimseyi aynı kefeye koymayın.
Ne anlatiyorsun sen? Isinize gelince herkesi musluman sayip bu ulkenin %99'u musluman demeyi biliyorsunuz ama ? Sonra her musluman bir degil. Komik olma. Ben senin inancini sorgularim, baskasinin inancini da sorgularim. Burada seni geren ney? Sen inancina guvenmiyor musun?

Ben herkese saygiliyim. Herkes istedigine inanir. Kimisi spagetti canavarina inanir, kimisi denizin ortadan ikiye ayrildigina ama ayni konuda muslumanlarin cogunda bir saygi gorulmuyor. Oruc tutmayan tras edilmez yazisinin yazdigi berber gordum gozumle, dinlere inamiyorum diye ******** denildi arkamda. Ben kimseye farkli davranmiyorum ama nedense hosguru dinenden olan insanlar bana farkli davraniyor )