Rakipsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategoride yapılan paylaşımları ve yorumları sürekli olarak takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla kategori domain değerlendirmeden ziyade sanki site değerlendirmeye dönmüş durumda. Domain değerlendirmesi yapan arkadaşlar sadece kulağına veya gözüne hoş gelip gelmemesine göre fikir yazıyor. Ben bir çok domaine yazacak yorum bile bulamıyorum.
Görüyorum, domain jenerik değil, keyword değil, premium değil, yaşı yok ama proje olabilecek bir domain. Çoğuna bakıyorum şöyle yapılırsa olur, gider, tutar vb... yorumlar yapılıyor. Yanlışım varsa düzeltin burası domain değerlendirme kategorisi. Domain ederi hakkında fikir sahibi olmak adına paylaşım yapıyoruz. Domain beğendirme adına paylaşılıyorsa portföy bölümüne eklensin.

Benim görüşlerimi bir kenara atalım sabit konu var değerlendirme hakkında. Lütfen bir kez olsun zahmet edip göz atın.
Bende bir değerlendirme konusu açtım, ama benim başlık biraz daha bu domain ile ne yapılabilir tarzındaydı sanırım başlığa r10+ yazmadığım için cevap sayısı 0 🤣

Ayrıca dediklerinize de aynen katılıyorum, Domain Değerlendirme kısmı domain fiyatı belirleme ve üzerine yapılabilecek proje ile ilgili olmalı.