Delidadas25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ben 17 yaşında Avusturalya'ya, 19 lu yaşlarımda Kıbrıs'a , 20 küsürlü yaşlarımda da Belçika'ya istesem yerleşme şansım vardı.
Oranın buranın imkanları değil mesele. Zannediyor musun ordaki insanlar sizi memnuniyetle bekliyorlar diye ?

Devlet politikasından tut da, oranın yerlisi konumundaki insanlar hep sizi ikinci sınıf insan olarak görecekler.

Evet ekonomik olarak buradakinden belki bi tık daha yüksek bi seviyede yaşayabilirsin,ama benim ekonomiden farklı önceliklerim var.
Kişiliğimi benliğimi üç beş kuruş fazla kazanacam diye ayaklar altına sermem !
Hocam 2 yildir norveçteyim . 2 yildir hicbir sorun yasamadim . Belki senin gittigin yerlerde oyle olabilir ben kendim ve kendi gorduklerim icin diyorum. Ornek olarak sunuda eklemek isterim istanbul ile bursa veya balikesir gibi daha kucuk yerlerde kafaniz daha rahat olur . Yurt disindada bu sekilde brnim gorusume diye . Turkiyeden bir tik fazla kazanmiyorsunuz 5 6 tik fazla kazaniyorsunuz genel olarak. Şunuda eklemek isterim kendimden cok yarin oburgun olacak cocugumuda dusunuyorum . Turkiyedeki egitim ile Avrupadaki ayni mi ?