Merhabalar bugün bende müfettişle görüştüm 2. görüşmemdi. Eski iş yerimden aldığım maaşlardan tut, araba al sat, koineks bitcoin işlemlerim, annemin, babamın, kardeşimin gönderdiği paraya kadar liste liste sordu bana. Adsense hariç herşey vardı yani. 120k adsenseden para gelmiş 600k lık para hareketlerini gösterdi. 2015 2018 arası inceleniyordum ama müfettiş 2019 u da katmış. Her neyse benden sgk dökümlerini istedi, herşeyi çıktı 120k civarı bi para var ortada dedi. Gider sordu sunucu kiraladım bilgisayar aldım vs vs dedim faturan yoksa kabul etmem dedi. Yurtdışı geliri olduğu için kdv yazmıcaz dedi kdv kısmından seni zorlamıcam vs. Yarın tekrar görüşücez sanırım 120k paranın cezası vs hesaplanacak napicam bilmiyorum. 300k varlık barışı gösterip 3bin de vergi verdim yani. Varlık barışını sordum bizim daire kabul etmiyor dedi kabul eden yerler varmış ama. İlginç hayırlısı.
Bitcoin alım satımlarını, anne babadan gelen paraları sildi mi hocam? Aynılarını banada sordu, kartal vergi dairesi.