Tahsin Bey Selamlar;
Bence bu bakış açınız çok yanlış ve mantık dışı. (Tekrarlıyorum "Bence")
Çünkü daha 2 gün önce Coşkun Beye, "R10 da PeP reklamı yapılıyor ama PeP müşterileri mağdur ediyor" diye konu açıldı. Kendisinin mesajını detaylı şekilde okudum. İçeriği bu şekilde.
"bize, televizyonlara, diger sitelere reklam veriyor olması bizimle alakası olduğu anlamını taşımaz ben yasalara göre reklamı yayınlar faturamı keser görevimi yaparım. Daha önce bize Enpara reklam vermişti sorun yaşayanlar elbet olmuştur sonuçta %100 müşteri memnuniyeti Dünya'da hiçbir markada olamaz onunla sorun yaşayanlardan dolayı Enpara'yı mı banlasaydık?. Vodafone reklam verdi üyelik verdik birisi hat ile ilgili problem yaşadı Vodafone'u banlayalım. Garanti bankası reklam verdi üyelik verdik 2 müşterisi sorun yaşadı diye onuda banlayalım bu mu yani düşünceniz?"
Yani demek istenen, reklamı veren onlar, satış yapan onlar, müşteri ile ietişime geçen, ticaret detaylarını konuşan onlar, nasıl olurda siz dolandırcılığa aracı olursunuz dediniz biraz şaşkınım.
Coşkun Beyin dediği gibi, Siz reklamı yaparsınız, kurallar çerçevesinde ötesi yok. Bu yüzyıllardır reklam sektörü denen olayın ta kendisi.
Atv de bir reklam çıkar, satın alırsınız, ürün gelmez. Suçlu atv mi ?
Katılıyorum, mesela çiftlik bank tvde reklam vermişlerdi