Tartisilmiyor hocam. En azindan benim simdiye kadar gorduklerim ile tartisilmiyor. Adamin esc, +18 video siteleri filan var ama oruc tutmadigim icin beni yargiliyor ya da Islama inanmadigim icin.
Otobusde tartisdigim adam Musluman degilim dedim, yoldaki kopek bile Allah'a biliyor sen kim oluyorsun Islama inanmiyorsun gibi garip cumleler ile bagirabiliyor.
Tek istediğim şuydu insanlar dini vb durumda bukalemun değil açık açık belli etmeli dayatmalı demiyorum kimse dayatmıyor ancak kişiyi 2.plana atmamalı

herkes kendi işine gücüne baksın mutlu olsun laik olsun ülkemiz (ergenlerin aklında olan tevsir değil)
Tartisilmiyor hocam. En azindan benim simdiye kadar gorduklerim ile tartisilmiyor. Adamin esc, +18 video siteleri filan var ama oruc tutmadigim icin beni yargiliyor ya da Islama inanmadigim icin.
Otobusde tartisdigim adam Musluman degilim dedim, yoldaki kopek bile Allah'a biliyor sen kim oluyorsun Islama inanmiyorsun gibi garip cumleler ile bagirabiliyor.
Nasil bir altin oran ise yillardir %99 hic dusmedi

. Kagit uzerinde yazanlar bile %99 oldugunu zannetmiyorum. Benim cevremde bir cok insan sadece kimliginde Musluman yaziyor. Bir cogu degistirmekten korkuyor fislenmemek icin. Hatta sosyal medyada dininiz Islam yazili degilse mezerliktan yer verilmeyebilir, ailenizi zor duruma sokabilirsiniz diye mesajlar bile gordum maalesef.
Zaten %99 olduğuna inanmak değil kendini inanmaya zorlayanlardır bence

belli çünkü