UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadım olgun olmayan anlayışsız insanlarla tartışmakmı istiyorsunuz eğer öyle ise yeri burası değil ama nato kafa nato mermer adam bulurum size tartışacak sabahtan akşama akşsamdan sabaha değiştiremezsiniz kimseyi
Çok fevri davranıyorsunuz hocam ben bunu değil bazı kişiler bazı şeyleri kaldıramaz ya ben o kişilere benimle ilgili bilmemesi gereken konulardan bahsettim bu yanlıştı diyorum çok yanlış anlıyorsunuz

Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Turkiyede inanc ozgurlugu olduguna inanmiyorum. Laik bir ulke olmamaiza ragmen musluman kismin fazla olmasinin verdigi cesaret ile bir cok insan sanki burasi Islam ulkesi gibi davraniyor. Sokakta, toplu tasimada, is ortaminda, basima bir cok defa bu tur sorunlar geldi. Sorsan hepsi hosgorulu ))
Maalesef bir arkadaş bu konuya %99 Müslüman yazmış ancak gerçek bu değil her geçen gün artan başka veriler var ben bu olayı sizin gibi cesarete bağlıyorum eskiden nasıl başka çoğunluk vardı insanlar dinini başka şekilde söylemeden geçirirdi şimdi ise tam tersi olay aynı ve evet halen bu ülkeyi Müslüman bir ülke zannedenler var