Özet: (4 kişilik aile için 2. Araç) Mini karavan mi, Lada vaz 2101 ile devam mı ?

İyi günler arkadaşlar. Kafamı kurcalayan ve içinden cikamadigim bı konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

2. Araç olarak şuanda 85 model Lada vaz 2101 im var bunu bı dönem orjinale dondurecem hemde günlük kullanacağım bı klasik arabam olsun diye almıştım (yavaş yavaş da döndürmeye çalışıyorum)

Ancak içinde bulundugumuz pandemi süresinde evde sıkıntıdan patladik, şuanda çocukları parka/belediyenin yaptığı yeşil alanlara gotüremiyorum ne olur ne olmaz diye. bu yüzden hafta tatillerinde daga taşa göle bayira vurmaya başladık kendimizi hatta akşam yemeklerini bile evde hazırlayıp kuytu kose havadar bı yer bulup dışarı çıkıyoruz.
Bu yaz tatil olayına otele felanda güvenip gidemeyecegimden 7 kişilik çadır aldım. Kamp kurmak için. Şimdi bu şartları da göz önünde bulundurarak bı Suzuki carry yada da daewoo damas alip içini karavan şeklinde duzenlesem (yt da evrentuğ diye bı arkadaş yapmış, osmaniyeli bi başka arkadaş arabasının adına küp şeker koymuş) hem beni ise götürüp getirse (otomobil ruhsatlı olacak) hemde böyle hafta tatillerinde felan kullanmalı hatta ve hatta yaz tatili icin içinde konaklamalik karavan mi yapsam acaba diyorum. Sorun şu ki 6 ve 4 yaşında 2 çocuklu bir aile için coook munkucuk olur ve arabanın kronik sorunları yolda dağda bayırda başımı çok mu agritir.
Şeytan karavan yap diyor mantığım otur oturduğun yerde saçmalama kullan bildiğin 2101 ine diyor, peki siz ne diyorsunuz ?