Pizza örneklemesini çok güzel ifade etmişsiniz.

Konuda tüm detaylar yazıyor. Kişi PM atıyor hesap no lütfen hesap numarasını veriyorum aradan 5-10 dk geçiyor sizin hesapta şu özellik var mı ? Konuda zaten yazıyor.. Sonra bekliyoruz ödeme yapacak diye ses seda yok. Ardından ben PM atıyorum alıp almamanız önemli değil bildirin lütfen diye.

Başkası PM atıyor hesap alacağım onun için hesabı açıyorum Whatsapp gelin geldik, aynı şey hesap no verdik... Okuyor okuyor cevap yazmıyor. Hesap elimde kaldı beni zarara uğrattı.

Yani PM cevap vermeme kişilik karakter ne bileyim ne diyeceksek onunla alakalı, interneti biter vs. diyeceğim mesajalr okunuyor forumda geziyor.

fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende çoğu zaman yapıyorum birçok sebebi var
birincisi dalga geçer gibi fiyat veriyolar mesela adam site satıyor fiyat ve site için PM diyor
50 tekik hitli site için 3000 TL istiyor buna dönmüyorum tabi ki genelde çünkü birçok mesaj geliyor mantıklı onlara dönüyorum
bazen sessizlikte en büyük cevaptır
tabi ki zamanı olup yazmamak ayıp ama insanların durumunu bilmiyorsunuz bu yüzden yoğunlar mı telefondan mı giriyorlar
yada internet paketi mi bitiyor
elli tane farklı sebebi olur
tabi ki kibarca hayır teşekkür ederim demek mantıklı ama cevap vermemekte aşırı absürd değil

verdiğiniz örnek çok yanlış neden mi çok basit
siz pizza sipariş verirken ne geleceğini biliyorsunuz mantarlı+ biberli sipariş etmişseniz mantarlı ve biberli gelecektir ve fiyatını da bilerek alacaksınız yani kapıyı açmamak saçma olur
ama biri PM istediğğinde detaylı bu detayını vs bilmediği anlamına gelir ve sunduğunuz teklif hoşuna gitmeyebilir

bu yüzden böyle küçük detayları aklınıza takmayın Kanada'da yaşamıyoruz TR burası insanlar normal hayatta kibar değilken burda ekstra kibarlık beklemek bence çok doğrı olmaz

NOT: BUNLAR BENİM FİKRİM SİZİN DE FİKRİNİZE SAYGI DUYUYORUM
İYİ FORUMLAR İYİ GECELER DİLERİM