hocam bu olaylara çok hakim değilim ama iskan alınmışsa nasıl bir problem olabilir ki bu ? iskan alınmamışsa o konuda pürüz çıkar muhtemelen belediye size yol gösterir diye düşünüyorum.
Konuya da ekledim. Malesef dairenin iskanı alınmamış hocam. Vergi dairesinden tapuyu vermişler. Sanırım tapuda proje falan kontrol edilmiyor ve 3+1 olup olmadığı kontrol edilmiyor. Bu da dolandırıcılar için bir fırsat doğuruyor.
Hocam avukat avukat avukat bu alanda çalışma yapmış avukat başka çözümü olmaz. Bu tarz olaylar çok fazla yaşanıyor elbet birisi süreci çok iyi biliyordur. Burada hiçbir çözüm elde edemezsiniz.
Haklısınız hocam. Avukat bulmuşlar sanırım. Fakat şu an avukat ne yapıyor bilmiyorum. Umarım çözüme kavuşur.
İskan alınmışsa problem olmaz hocam herhalde. Sonuçta iskan alınırken belediye projeye bakmıyor mu?
Malesef hocam, iskanı alınmamış. Sanırım böyle rahat bir şekilde satmasının sebebi de bu. Lakin anlamadığım nokta, vergi dairesinin tapuyu nasıl verdiği. Veya bu işlemlerin vergi dairesinden nasıl yürüdüğü. Dolandırıcılara fırsat doğuyor. Bence direk, iskanı alınmamış dairelerin satışının yapılmaması en doğrusu. İnsanlar iskanı alınmamış daireyi almamaları konusundan uyarılsa bile, bunun önünün kesilmesi için bir hamle yapılması şart olmuş artık.