Hocam ben genel olarak instagram kategorisinde dolanırım sürekli. Açtığım konulardahesap türünden tutun aldığı en düşük ve en yüksek beğeniyi yazarım zaten az çok satış konusu görmüşsünüzdür. Detaylı olarak pm istemeyenler ismi alıp ne yapıyor? merak ediyorum yani. Sonuç olarak takipçi yazılı fiyat yazılı beğenisi gelen yorumr hikayesi vs. yazılıkonusu da yazılırt teşekkürler yazmak bu kadar zor olmamalı. İnstagram katagorisinde zaten çoğu şeyi ilanda yazıyorum ekstra ufak 1 2 şeyi detay olarakekleyip tüm konuyu baştan pm den yazıyorum ama ciddenmesaja olumsuz olarak dönmemeleri yoruyor. Yani dediğiniz gibi mantar mısır zeytin belli fiyatta belli sipariş edip almamak mantıklı mı sizce? Örnek veriyorum sayfada keşfet engeli vardı satış yaptığım konuda. Bunu sormayıp direk pm isteyen adam ne diye olumsuz olarakta dönüş yapmıyor.Onu da geçtim eğer ki görüldü sistemi doğru çalışıyorsa attığım mesaja bakmayan bile var
hocam instagram kategorisine muhtemelen daha hakimsiniz haklısınız yazdıklarınızda büyük ölçüde ama bu biraz da insanların zamanı ile alakalı dediğim gibi biraz da karakteri ile alakalı
bence böyle küçük şeylere takılmayın siz elinizden geleni yapın yine isteyenlere PM atınız
iyi geceler dilerim iyi forumlar umarım herşey gönlünüzce olur