AmmoByte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Cloud uzerinde sunucunuz-siteniz bulunmakta anladigim kadari ile. Size verdigi hediye krediler tukendiginde faturalandirmayi hesabiniza bagli olan kart uzerinden gerceklestirir. Tanimli karti hesabinizdan kaldirmaniz gerek. Gelecek ay ayni durum gerceklesmesi olasi. Iade alma sansiniz oldugunu sanmiyorum.
Google Cloud'u 1-2 senedir kullanmıyorum , 1-2 gün önce yemeksepeti uygulamasını indirdim kredi kartımın onayını istedi Google'a bağlandı oradan onay verdim. Galiba kredi kartımı hesabıma tanımladı tam bilmiyorum..

muhammetoral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok ilginç, eğer sizin google cloud servisleriyle hiçbir işiniz olmadıysa ve herhangi bir google cloud hesabı açmadıysanız kartınız üzerinden izniniz dışında işlem yapılmış demektir.

durum buysa şuan hemen bankanızı arayıp kartınızı iptal etmenizi şiddetle tavsiye ederim, izniniz dışında olan işlemle ilgili de bankanızla konuşup bir çözüme kavuşabilirsiniz belki ama genelde uzun sürüyor bu işlem.
En son 1-2 yıl önce kullandım. Hesabım var yani fakat 1-2 yıldır kullanmıyorum ben bu servisi ve hiç böyle mesaj falan gelmemişti.