aksy34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazon çok şey istemiyor, düzgün spam olmayan bir sayfada linklerinizi koruyup istediğinizi yere sonra linklerinizi paylaşabilirsiniz ,yanlış anlaşılmasın benim tecrübe ettiklerim bunlar, Hayırlı satışlar dilerim.
İlk mesajımda da belirttim kendisi yapmak isteyenler tabiki yapabilir. Sonuçta Amazon affiliate'le dünyada binlerce kişi para kazanıyor büyük bir yetenek gerektirmiyor. Ama durumu anlamak için googlea "amazon affiliate banned" yazmanız bile yeterli. Yani o kadar da kolay değil. Yine de denemelerinde başarılar dilerim herkese.

Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest'inizde hangi kategori üzerine çalıştınız ve bu kazançları elde ettiniz? Günlük kaç hitiniz vardı? Teşekkürler.
Kategorinin benim sattığım hesaplara zerrece etkisi yok hocam. Kazançlar farkettiyseniz dalgalı. Bunun nedeni 5 gün amazon 4 gün adsense sonraki 3 gün adsterra, adjo, başka forumda bilinmeyen reklam sirketleri diye devam etmem. Ama konu açılısında da belirttiğim gibi misal diyelim 10k hitiniz var ve full amazon yaptınız muhtemelen 8-10bin lira civarı ban korkusu olmadan kazancınız olur.