Benim cpmler gayet iyi hocam 6k hit çekiyorum, ortalama 25-26 euro günlük kazanıyorum. Adsenseye gibi olamaz ama diğer firmalara göre gayet iyi.
Birazda şans kısmet işi
https://prnt.sc/t8qfz2
Bazen daha az alıyorum bazende daha çok değişiyor. Sonuç olarak ortalama cpm iyi
merhaba, cpm trafiğinizin kalitesine ve geldiği ülkeye göre aşırı değişken olabiliyor. yaptığımız işi ben bazen kapalı çarşı hanutçuluğuna benzetiyorum .. bize gönderdiğiniz ziyaretçi için en verimli kampanyayı seçiyoruz. ancak satın alma gücü yoksa yapılan her şey boşa gitmiş oluyor. çünkü kazanç elde edemiyoruz.
kaliteli trafiğinizi dönüşüm bazlı değerlendirdiğinizde en iyi rakamı kesin olarak alırsınız.
ödeme için teşekkürler.trafiğin kalitesi çok önemli kazanç için.eCPC 5 euronun altına düşmüyor bende.
merhaba, rica ederiz bereketini görün hocam. gönderdiğiniz ziyaretçilerin kategorisini raporlayabilirseniz kampanyalarımızla uyumlu trafik olduğunu ayırt edebilirseniz 5 euronun çok daha üstüde olabilir. trafik kategorisi ve ülkesine yoğunlaşmak trafiğiniz az olsa dahi iyi kazançlar çıkarmanıza yardımcı olacaktır.
Yakın zamanda kullanmaya başladım, şuana kadar gördüğüm en iyi sayımları yapıyor. Belki google'dan bile daha iyi sayım yapıyor olabilir :D
Kazanç için bir şey diyemiyorum, daha çok erken. eCPC 1$ altında sürünüyor ama %99 hitin azlığından kaynaklı. Günlük 2-3K arası hite sahip olduktan sonra, 10 gün kadar test edip kazanç için yorumumu güncellemeye çalışacağım.
merhaba, teşekkürler. sayımlar konusunda çok netiz. sebebi de click başı herhangi bir kazanç vaad etmiyoruz. hehe evet google bile bizden az sayıyordur çünkü biz tanımlanamayan cihazları dahi sayım olarak yansıtıyoruz.
forumda projeniz hakkında konu açtığınız ve bize yer verdiğiniz için hesabınızı incelemiştim. gerçekten çok az bir trafik var henüz zaten öyle olmasıda çok normal yeni başlamış olduğunuzu gördüm. ileride çok daha iyi rakamlar çıkacaktır.
istediğiniz trafiğe ulaştığınıza bende inceliyor olacağım. başarılar dilerim.
Ortalama 2 haftadır kullanıyorum. 2 haftadır ödemeyi alıyorum. Hitinize güveniyorsanız kazançları güzel dün 1 tıka 14 euro verdi. (Pinterest değil)
merhaba, evet pinterest kategorisi harici farklı bir trafiği yönetmek bizim içinde iyi oldu global trafiği yönetmek bizim işimiz :) 14 eur veren kampanyayı inceledim switzerland'dan gece 12 gibi dönüşüm gelmiş çok güzel bir kazanç. dönüşüm bazlı kazançta en önemli şey ziyaretçinin geldiği ülke.. isviçrede refah durumu en yüksek ülke.
Başvurular ne zaman kabul oluyor? Yeni hesap açtım daha panele giremiyorum.
merhaba, başvurular iş durumumuza göre kabul ediliyor. uygun olmadığımız ve yoğun olduğumuz zamanlarda bekletiliyor. şu anda uygun görülen tüm başvurular ve sizin başvurunuz onaylandı. ilginiz için teşekkürler.